Weet jij al welke beroepen horen bij de richting Dienstverlening en Producten en welke vervolgopleidingen er zijn in deze richting / op dit gebied?

Heb je al een idee wat voor werk je graag zou willen doen? Is dat echt een beroep die bij jou past? Hoe zit het met de verdiensten van de baan? Kun je jouw droombaan makkelijk vinden? In de video’s over de verschillende beroepen krijg je uitleg wat het beroep inhoudt en wat je ervoor moet doen. Zo kun je kijken of het wel bij je past.

Tijdens de lessen voor loopbaanbegeleiding (LOB) zullen er gastlessen op school gegeven worden. Ook gaan we een bezoek brengen aan een bedrijf in de sector die bij de profielmodule hoort. 

Voorafgaand aan de gastlessen en het bedrijvenbezoek ga je zelf vragen maken om te stellen tijdens deze activiteiten. Je mag ook aantekeningen maken tijdens de gastles en het bedrijvenbezoek. Na afloop schrijf je een kort verslag wat je te weten bent gekomen. Lever dit verslag in bij de docent. 

Links met keuze informatie

Hieronder vind je allerlei links die jou naar de website brengen die jou meer vertellen over welke opleidingen er op mbo-scholen zijn. Op deze website kun je ook testen maken die jou brengen bij de opleiding die bij jou past en die jou dichterbij je droombaan brengt.